Ik ben een channel.

Dat is lastig uit te leggen. Ik ga het proberen; een channel kan heel haar wezen openen voor anderen bewustzijnslagen. Dat kan zijn; jijzelf. Dat kan zijn een hogere bron die bij jouw hoort dat kan zijn jouw dierbaar overledenen. Alles verteld jouw informatie voor jou vanuit een ander veld. Ik heb ontzettend veel geleerd en gezocht naar kanalen die mij konden sturen maar eerlijk gezegd heb ik ze nooit gevonden. Dat maakt mij een autodidact. Heb mijn eigen instrument tot in de funessen getraind. Want mensen zeggen weleens ik wou dat ik kon wat jij kan. Je weet dan eigenlijk niet wat je wenst. Want leven met zo'n extreme gevoeligheid is niet zo makkelijk. Toch sta ik met beiden voeten gewoon op de aarde.

Ik heb mij laten trainen door Arthur Finley een Engelse zienswijze. Ik heb mij laten trainen door een aantal grote mediums in Nederland. Maar onder de streep heeft mijn eigen begeleiding mij uiteindelijk de grootste lessen geleerd. Een voorbeeld is'alles is altijd precies perfect zoals het moet zijn op dit moment' daarmee heb ik geleerd problemen op te lossen en ze niet meer te cre ren. Mijn begeleiding heeft mij geleerd toon te geven eerst kreeg ik het van hen daarna leerde ik het door te geven.

Iedereen trilt met elkaar mee. In een persoonlijk contact kan ik toongeven wat op dat moment nodig is om een medemens op te tillen en het op aards niveau een beetje simpeler te maken.

Geloven - Vertrouwen - Weten - Zien - Overgave

Mij is geleerd toon te geven als het gaat om Geloven – Vertrouwen – Weten – Zien – en Overgave die tonen mag ik middels via mijn gidsteam doorgeven en met liefde. Een channel wordt de energie van degenene waar het over gaat. Ik word jou en ik voel jou van tenen tot kruin. En daarnaast in mijn geval krijg ik toeval van mijn gidsenteam zij zeggen mij wat te doen en wat niet te doen. Ik kan alles verbinden. Jouw hogere zelf, overledenen en gidsen. Oude stukken vorige levens, alles wat nodig is, wat jouw oproep ook is. Een channel vertaald en spiegelt alles wat er is.

Jo Suijkerbuijk

Wie ben ik?
Ik ben een gewone vrouw. Maar had al van kinds af aan ambitie. Voelde als klein meisje dat mijn leven niet voorspelbaar zou zijn. Op elke plek waar ik kwam wist ik dingen, gewoon zomaar ik wist wat ik mocht zeggen en dat doe ik tot vandaag aan toe.

Ik weet sommige dingen gewoon zomaar. En in elke ervaring trilde ik mee zomaar. Het duurde even voordat ik dat als informatie kon en durfde te ontvangen. Ik was onbevangen en vrij. Dat is nu wel anders. Ik ben verantwoordelijk en voorzichtig.

Neem contact met me op voor meer informatie.