In verbinding / Relatietherapie

Ieder mens verlangt diep van binnen om geliefd te zijn. Om gezien te worden, je verbonden te voelen en om een diepe vriendschap te ervaren met je partner.

“Therapie” is niet mijn benadering om naar jullie relatie te kijken. Er hoeft niets gefixt te worden.

Wat ik wel voor jullie kan doen, is samen met jullie, de patronen bewust te krijgen, waardoor de liefde niet, of moeizaam stroomt. Tegelijkertijd laat ik jullie zien hoe je meer de regie over jezelf terugkrijgt. Hoe je zelf kunt werken aan zelfliefde, zodat jij weer gaat stromen, overstromen van liefde.

Ook wat je kan doen om op een goede manier te vragen wat je nodig hebt. Om jezelf totaal zichtbaar te maken voor je partner. Ik begeleid jullie naar het punt waarop je zelf weer regie krijgt over dat wat er gebeurt tussen jullie. Hiermee krijg je zicht op je persoonlijke verlangens en de keuze die je elk moment hebt.

Ik begeleid jullie om oude liefdespijnen te helen en te verwerken. Ik begeleid je om zelf inzicht in je gedragingen te krijgen, om die pijn en daardoor de liefde te vermijden. Want liefde kan je zomaar overkomen, maar om een relatie te verdiepen en te versterken heb je bewustzijn nodig.
Zelfliefde en zelfkennis.

Lokatie
Kromme Elleboog 3, 4715 PK  Rucphen
Kosten; 121 euro per uur
Er zullen meerdere gesprekken nodig zijn.

Kosten

Kosten € 121,- per uur
Er zullen meerdere gesprekken nodig zijn.

Heb je interesse?
Neem contact met me op voor meer informatie.