In verbinding / Online

Een aantal keren per jaar start ik voor een 6weekse on-line begeleiding. Daarbij kan je kiezen voor een persoonlijk en en procesmatige reis of een mediamieke begeleiding.
De procesmatige begeleiding gaat voornamelijk over inzicht en bewustwording in die gebieden van het leven waarin je vast loopt, en tools waarbij je zelf handvatten krijgt dit om te zetten. Daarnaast krijg je contact met je eigenlijke zelf zodat je zelf kapitein wordt van de roerselen van jouw ziel en de ervaringen op je pad.

De mediamieke begeleiding is voor iedereen die nieuwsgierig is en contact wil maken met andere velden en daarvoor een soort van handreiking en begeleiding wil. Voor ieder is dat anders en het is zeer persoonlijk hoe ik je daarbij aanstuur. Denk aan het zien voelen weten horen ruiken en proeven van overledenen, vorige levens en voorouders.

Deze begeleiding is voor iedereen waarbij afstand en tijd een probleem is. Je krijgt wekelijkse contact met mij waarbij ik je stimuleer en zelf aan het werk zet. De opdrachten en terugkoppelingen vinden voornamelijk plaats op de maandag dinsdag en de woensdag. Maar je kunt er telkens een week voor gebruiken mocht het een keer anders zijn of niet uit komen. Elk contact vindt plaats via telefoon, app of dictafoon.

Aanmelden
Aanmelden steeds voor zes weken. Via app, mail of telefoon.
Start Data; 3 november 2023 eerstvolgende groep
Daarna 8 januari 2024 / 20 mei 2024 / 28 oktober 2024.

Kosten

Kosten € 300,-
Betaling via een Tikkie.

Aanmelden
Aanmelden steeds voor zes weken, via app, mail of telefoon.

Start Data
3 november 2023 eerstvolgende groep
Daarna 8 januari 2024 / 20 mei 2024 / 28 oktober 2024.

Heb je interesse?
Neem contact met me op voor meer informatie.