Ibiza!

Na één bezoek aan Ibiza was ik verkocht. De energie die ik daar voelde, heeft mij geïnspireerd om spirituele reizen naar Ibiza te organiseren. De energie op Ibiza geeft je toegang tot een immens gevoel van vrijheid. Alleen al daar zijn geeft een beweging in je bewustzijn waardoor je als vanzelf heel diep kunt voelen en ervaren. De meest mooie visioenen heb ik ervaren tijdens mijn momenten op Ibiza.

Eind september/nomber is het eiland in ruste, waardoor de vooral spirituele energie heel goed voelbaar is. En er is nog grote kans op heel aangename temperaturen. Het najaar staat voor naar binnen gaan, naar inkering in jezelf. De 7-daagse reis staat dan ook in het teken van een eigen persoonlijke bewustzijn verruimde reis waarin jouw eigen relatie met jezelf belangrijk is en aandacht krijgt. Dat wat nog in je ligt te slapen krijgt aandacht en dat wat vanuit het onbewuste gevoeld mag worden krijgt ruimte.

Ik gebruik de verruiming van het energetisch bewustvoelend veld om een flinke persoonlijke stap naar groei, expansie en vrijheid te creëren. We kijken naar jouw levensplan, naar vorige levens en voorouderlijke lijnen. Ik gebruik contacten met dierbaar overledenen die altijd liefde en warme boodschappen voor je hebben. Ik kijk naar de spirits om je heen. En je zal merken dat jij dit ook zelf kunt ervaren om mee te nemen naar huis.

Wat gaan we doen?
Voor jou is een prachtige villa in de heuvels van Ibiza beschikbaar. Heerlijk op een rustig stukje Ibiza. Samen met anderen is er dagelijks een ochtendprogramma. Deze verzorg ik zelf bijna elke ochtend. Er zijn dagen met sjamanic healing, drums, cacao en truffels. Er is een avond Estatic Dance met een heerlijke DJ.

Naast het intensieve programma is er meer dan genoeg tijd voor jezelf. Er staan huurauto s, die gebruikt kunnen worden om het eiland zelf te verkennen. Deelname aan het programma is voor niemand verplicht. Jijzelf bepaalt zelf wat op dat moment goed voor je voelt.

Daarnaast word je verzorgd door een fantastisch en warm keukenteam. Zij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Voor alle maaltijden snacks, fruit en drankjes wordt gezorgd.

Ben je iemand die al langere tijd bezig is jezelf te spiritueel te ontwikkelen en is het groeien in bewustzijn een wens? Ben je iemand die anderen coacht en weinig tijd en ruimte heeft om even echt aandacht aan jezelf te besteden? Aarzel dan niet want dan is deze 7-daagse reis een heerlijk kado aan jezelf!
Ik werk in het dagelijks leven als medium, teacher en coach, astrologe en numerologe. Ik begeleidt groepen. Ik train collega ’s in hun mediamieke vaardigheden.

Ben je geïnteresseerd?
Niet meer twijfelen! Dit is een heerlijk kado aan jezelf!
Neem contact met me op voor meer informatie 

Wanneer?
3 tot en met 10 oktober en 10 tot en met 17 september 2024.

Kosten
€ 1.850,-  alles inclusief. Excl vliegticket.

 

Kosten

Kosten € 1.850,-
Alles inclusief. Excl vliegticket.

Data
- 03 tot en met 10 september 2024
- 10 tot en met 17 september 2024

Heb je interesse?
Neem contact met me op voor meer informatie